Gezond afvallen

Het programma gezond afvallen bestaat uit 10 consulten (duur consult 60 minuten), een bloedwaardenonderzoek t.w.v. € 120,-, persoonlijk voedingsplan, informatiemap en beginsuppletie. Het programma maakt u bewust van een gezond voedingspatroon en het reguleert uw gewicht (geen jojo effect). Daarnaast verbetert het uw spijsvertering, hormoonhuishouding, bloedsuikerspiegel en stofwisseling. U gaat beter slapen, uw concentratie verbetert en u krijgt meer energie en vitaliteit. Uw lichaam wordt weer gezond en klachten verdwijnen!

Voor wie?

Voor mensen die last hebben van verminderde energie, overgewicht, problemen met slapen, opvliegers, overmatige transpiratie of een opgeblazen gevoel. Daarnaast kan het programma ook uitkomst bieden bij diabetes type 2, hoge bloeddruk, reumatische klachten, overgangsklachten, allergieën of huidaandoeningen en nog vele andere klachten.. 

Ook als u geen klachten heeft, kunt u het programma volgen. Het programma bevordert uw gezondheid. Het is een slimme investering om uzelf zo sterk en vitaal mogelijk te maken. Zeker in tijden waarin er veel stress is. Een sterk immuunsysteem is nu namelijk meer dan ooit van belang!

Het programma is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, mensen met chronische lever en nieraandoeningen en veganisten.

Als u niet zorgvuldig afvalt, kan het gebeuren dat u i.p.v. vet, spieren af gaat breken. Het gezond afvallen programma zorgt ervoor dat voedsel niet omgezet wordt in vet, maar wel in energie. U spaart uw spier- en bindweefstel en uw huid blijft strak en glad. Vetverbranding zorgt voor veel meer energie dan suikerverbranding!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos informatiegesprek via de telefoon of e-mail!

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”
 Hippocrates