Over mij

Ik ben Suzanne van den Hout, geboren in 1972, samenwonend en moeder van 2 zonen.

Voeding en een gezonde leefstijl zijn altijd belangrijke interessegebieden van mij geweest. Ik heb hier veel over gelezen en zelf wijzigingen doorgevoerd in mijn leefstijl. Ik merkte dat het lichaam tot krachtig zelfherstel in staat is. Ik heb mij vervolgens verder verdiept in de gevolgen van verkeerde voeding en een verkeerde leefstijl over een langere periode. Bij orthomoleculaire therapie zoeken we naar de oorzaak van de klachten zodat de balans van het lichaam kan herstellen.

Steeds meer mensen zijn zich bewust dat een gezonde lifestyle belangrijk is. We kunnen tegenwoordig stellen, dat gezonde voeding, een goede voedingskeuze en kwalitatief perfecte voedingssupplementen allen even belangrijk zijn, en steeds meer vanzelfsprekend. Onze huidige voeding bevat relatief veel tekorten en stoffen die niet in de voeding thuis horen. Een wereldwijd bewezen oorzaak van vele klachten en ziekten.

Ik heb de opleiding Medische Basiskennis afgerond en heb mijn diploma orthomoleculair therapeut volgens de klinische psychoneuroimmunologie behaald. Ik heb daar met veel enthousiasme mijn beroep van gemaakt. Ik werk fulltime in mijn huidige praktijk, in Breda. Door kennis over werkingsmechanismen en de samenhang tussen de verschillende fysiologische -en biochemische processen kan een orthomoleculair therapeut analyseren waar de oorzaak ligt van de klachten en de gevolgen behandelen.